LAPSIKUVAUS
Lapsikuvaukset kuvaan pääsääntöisesti studiollani, täällä ihanan idyllisessä miljöössä. Kuvaukset onnistuu toki myös asiakkaan kotona, jossa ympäristö ja tuoksut ovat pienelle tutut ja jännitettäviä asioita on vähemmän. 
Kotikuvauksissa kuljetan tarvittaessa mukanani studiokalustoa, joka mahdollistaa studiokuvat vaikka keskellä teidän olohuonetta. Mukaan lähtee myös kaiken näköistä rekvisiittaa, jotta kuviin saadaan vähän vaihtelua. Tausta vaihtoehtoja minulla on valkoinen, hiekka ja musta.
Ehdottomasti suosittelen kuitenkin hyödyntämään ympärillä olevaa ihanaa luontoa, joka tarjoaa mahtavat puitteet kuville kuin kuville.
Lapsikuvaukset tehdään aina lapsentahtisesti. Kahden ihanan tytön äitinä tiedän kuinka nälkä voi joskus yllättää tai jokin muu kiinnostaa hippasen enemmän kuin kameralle poseeraaminen, mutta se kuuluu asiaan. Välillä pitää saada tutkia, ihmetellä ja kertoa mistä sukka puristaa.
Lapset, yli 6 kk​​​​​​​
159€
sis. 
n. 1h kuvauksen
3 käsiteltyä kuvaa digitaalisena 
omaan käyttöön

Lisäkuvat 20 € / kpl
VASTASYNTYNEET

Vastasyntyneet, ihanat suloisuudet, heitä kuvaan mieluusti studiollani tai vauvan kotona oman äidin ja isän turvassa. Minusta on ihana kuvata myös teidän onnea uuden perheenjäsenen kanssa ja sitä rakkautta, joka loistaa kilometrien päähän.
Kuvauksiin löytyy rekvisiittana erilaisia koreja, kukkia ja vilttejä. Senpä takia tiedustelen aina ennen kuvauksia toiveitanne, jotta voin miettiä rekvisiitan määrän kompaktiksi.
Kaikki on pienelle ihmiselle uutta, niin näissä kuvauksissa en kiirehdi. Kun nälkä yllättää niin silloin pitää saada syödä tai kun hätä ei lue lakia niin onneksi on imualustat mukana, joten antaa pissan tulla vaan.​​​​​​​

Vauvat, alle 6 kk
250€
sis.
n. 2 h kuvauksen
sekä 3 käsiteltyä kuvaa digitaalisena
omaan käyttöön

lisäkuvat 20 € / kpl
Perhe- ja pariskuntakuvaus

Perhe- ja pariskuntakuvauksia teen studiolla, jossa voidaan ikuistaa teidän perheenne luonnonvalolla ihania hirsiseiniä hyödyntäen tai miljöössä: luonnossa tai vaikka teidän kotonanne. ​​​​​​​
Haluan ikuistaa teidän onnen, sen teidän yhteyden. Ne rehelliset hetket teidän kesken. Minusta kaikki hetket ovat ikuistamisen arvoisia; ne pienet kikatukset isän kutittaessa jalkapohjista tai ne isot hymyt äidin pyörittäessä ilmassa pientä. Saati ne vanhempien pusut lasten ihmetellessä tätä.
Kuvaukset tehdään teidän toiveiden mukaan ja myös lapsentahtisesti. Pienet tauot on paikallaan jos siltä tuntuu.
Ideoita otan aina vastaan niin kuvausten kuin kuvauspaikkojenkin suhteen. Toivon, että näin voimme toteuttaa teidän näköiset kuvat.
Perheet ja pariskunnat
220 €
sis.
n. 1 h kuvausta
sekä 5 käsiteltyä kuvaa digitaalisena
omaan käyttöön

lisäkuvat 20 € / kpl​​​​​​​
Hääkuvaus

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimpiä päiviä elämässä, päivä kun toinen sanoo toiselle tahdon. Minulla on kunnia olla mukana kuvaamassa näitä hetkiä teille, joiden pariin voitte palata aina uudestaan ja uudestaan.
Hääkuvauksen suunnittelu alkaa suunnittelupalaverilla, joka voidaan toteuttaa joko kahvikupposen äärellä tai etänä videopalaverissa. Palaverissa käydään läpi päivän ohjelmaa sekä aikataulua. Käymme läpi myös teidän toiveita ja ideoita esimerkkikuvin.
Kuvauksen hinta määräytyy teidän tarpeiden mukaan. Kysy aina tarjous tarkempaan sisältöön, mutta tällä hetkellä suosituin paketti sis. hääkuvauksen, vihkikuvauksen sekä juhlapaikkakuvausta 5h. Kuvia siihen kuuluu seuraavasti; hääpotretteja 10 kpl, vihkikuvia n. 50-80 kpl ja juhlapaikkakuvia n. 200-250 kpl.
Matkakorvauksia perin 0,56€/km yli 10 km matkoista Ylivieskasta.​​​​​​​
Hääpaketti
950 €
sis.
Suunnittelupalaverin
n. 1-2 h hääkuvausta + 10 kuvaa digitaalisena
vihkikuvauksen + n. 50-80 kuvaa digitaalisena
n. 4h juhlapaikkakuvausta + 200-250 kuvaa digitaalisena

Lisäkuvat hääkuvista 25€/kpl 
Lisätunnit 100€/ alkava tunti
Odotus- ja Boudoirkuvaus

Odotus- ja boudoirkuvaukset ovat kuvauksia, joilla haluan korostaa henkilöiden kauneutta juuri sellaisena kuin he ovat. Toivon, että kuvattava saa itselleen ihanan kuvauskokemuksen, joissa hän voi tuntea itsensä vahvaksi, upeaksi ja luonnolliseksi. Ei tarvitse olla yhtään mitään muuta kuin mitä olet juuri nyt.
Kuvaan pääasiassa studiollani, missä voidaan hyödyntää kartonkitaustoja tai ihania hirsiseiniä sekä miljöössä, joko luonnossa tai asiakkaan omassa kotona. Kuitenkin paikassa, jossa asiakkaan ei tarvitse yhtään jännittää tai miettiä sen enempää ulkopuolisten katseita. Pystyn luomaan studio-olosuhteet vaikka asiakkaan olohuoneeseen, jonne minulla on taustavaihtoehtoina valkoinen, hiekka ja musta.
Haluan, että kuvista tulee juuri sinun näköisesi, joten käytän näissä kuvauksissa myös suunnitteluun enemmän aikaa. Olen valmis toteuttamaan hulluimpiakin ideoita ja näissä kuvauksissa myös fineart-tyylinen kuvaus voi toimia todella hyvin, kysy tarjous. Kerrothan siis aina rohkeasti ideasi niin lähdetään sitä kohti. 
Myös rohkeat pariskuntakuvat onnistuvat!
Odotus / Boudoir
190€ / 230 €
sis.
n. 1 h kuvausta
3 käsiteltyä kuvaa digitaalisena

Lisäkuvat 20 € / kpl
Henkilö- ja tapahtumakuvaus

Henkilökuvaukset voivat olla Yo-kuvia, valmistumiskuvia, rippikuvia tai mitä vain muotokuvia. Rakastan kuvata ihmisiä ja haluankin toteuttaa yksilölliset henkilökuvat kaikille. Kuulen mielelläni toiveita kuvien ja kuvauspaikkojen suhteen.
Kuvaukset tällä hetkellä toteutan miljöössä ja elokuusta 2023 lähtien myös studio on kuvauspaikkavaihtoehto. Pystyn toteuttamaan studio-olosuhteet myös vaikka asiakkaan olohuoneeseen. Taustoja käytössäni on valkoinen, hiekka ja musta.
Otan haasteita vastaan ja todella suurella mielenkiinnolla toteutan fineart-muotokuvauksia, joissa voidaan suunnitella kuvaukset niin että vain mielikuvitus on rajana. Näissä työaikaa kuluu paljon jälkityöstöön, joten hintakin määräytyy paljolti tuntien mukaan. Ja kun tämä on uutta palveluissani niin myös hinta hakee vielä paikkaansa. Näistä kannattaa kysyä tarjousta kuvauskohtaisesti.
Tapahtumakuvaukset pyrin räätälöimään tapahtumakohtaisesti, joten kysythän näihin rohkeasti tarjousta niin voidaan tehdä oikein kattava pakkaus.
Muotokuvat
159 €
sis.
n. 1 h kuvausta
3 käsiteltyä kuvaa digitaalisena

Lisäkuvat 20 € / kpl
Lemmikkikuvaus

Lemmikit on monelle kuin perheenjäseniä, joten mikä olisikaan ihanin tapa ikuistaa heidänkin läsnäolonsa kuin ihanin kuvin.
Kuvaan tällä hetkellä miljöössä niin kuin muidenkin kuvausten kohdalla. Studio-olosuhteet voin kuitenkin luoda vaikka jokaisen olohuoneeseen, jolloin pystytään ottamaan esim. siitä 8-viikkoisesta koiravauvasta kuvat, kun vielä ei voi rokotusten puuttuessa paljon julkisissa paikoissa liikkua.
Ja kuvattavanhan ei tarvitse aina olla koira tai kissa. Kyllä ne jyrsijätkin ovat paikkansa kirjahyllyllä ansainneet.​​​​​​​
Lemmikit
159 €
sis.
n. 1 h kuvausta
3 käsiteltyä kuvaa digitaalisena

Lisäkuvat 20 € / kpl
Cv/markkinointi-kuvaus

Oletko vaihtamassa työpaikkaa tai haluatko päivittää kuvasi nettisivuillesi?
Edustavien cv-kuvien ansiosta erotut eduksesi, näytät ammattimaiselta ja luotettavalta sekä jäät paremmin ihmisten mieleen.
Studiollani voidaan ottaa kuvat haluamallasi taustalla rekvisiittaa hyödyntäen.

Cv-kuvaus

159€

sis. 
n. 45 min kuvausta
3 kuvaa digitaalisena

Lisäkuvat 20€/kpl
PIDÄTÄN OIKEUDEN HINNANMUUTOKSIIN
Takaisin alkuun