​​​​​​​ Olen Jenni ja olen häärinyt kameran takana n. 15 vuotta. Olen lähtöisin Raahen perukoilta, Pattijoelta, josta tämän idearikkaan, innostuvan ja menevän valokuvaajan ura on saanutkin alkunsa. Kohta 20 vuotta Ylivieskassa on tuonut eteeni mitä ihanimpia ihmisiä ja kokemuksia.
Olen kahden ihanan tytön äiti ja perheeseeni kuuluu heidän ja mieheni lisäksi 2 ilmeikästä saksanseisojaa ja hamsteri. Olemme koko perhe hyvin luovaa sakkia ja aina on jokin ns. taideprojekti tai käsityö työn alla.
Intohimonani kuvaamisessa ovat ihmiset. Rakastan kuvata varsinkin lapsia. Heidän aitous, ilo ja vilpittömyys on jotain sellaista mitä voisi kuvata loputtomiin. Kuvaan paljon myös häitä, rippi/yo-kuvia, lemmikkejä unohtamatta. Myös kuvaukset yrityksille kuuluvat palveluihini.
Viime aikoina olen innostunut enenevissä määrin lemmikkien kuvauksesta sekä muotokuvauksista. Myös fine art muotokuvaus on todella mielenkiintoista ja mukaansa tempaavaa. 
Toimialueenani on Kalajokilaakso ja Pohjois-Pohjanmaa. Ja ilman muuta matkustan vaikka Espanjaan kuvaamaan, jos niin toivotaan.
Kuvaamista suurella sydämellä jo 15 vuotta

Olen pienestä asti ollut utelias ja kiinnostunut mm. luonnon yksityiskohdista ja maisemista. Eräät kerrat on pötkötelty nurmikolla ja katseltu taivaalle hahmottaen pilvistä erilaisia hahmoja ja kuvioita. Sitäkin voisi sanoa kai jonkinlaiseksi luovuudeksi. Inspiroidunkin siis todella paljon ihmisistä, väreistä, musiikista, erilaisista muodoista ja auringosta.
Tarinani valokuvaajana on alkanut Ylivieskan Ammattikorkeakoulusta ja Raahen Heliokselta, jossa pääsin tutustumaan syvemmin valokuvauksen maailmaan ja sen myötä päätin oman kameran hankinnasta, jos fotomyyjän paikka aukeaisi paikallisesta tavaratalosta. Niin kävi että kameran joutui ostamaan. 
Siellä olen myymälätyöntekijästä kivunnut tämän hetkiseen toimeen pääkuvaajaksi saman yhtiön mainostoimistossa. Kipinän syttyessä ei paluuta aikaisempaan olekaan enää ollut.
Valokuvaajan ammattitutkinto tuli taskuun vauva kainalossa keväällä 2014. Muutama vuosi sen perään perustin sivutoimisen yritykseni ja olenkin kuvannut yrittäjänä kaikenlaista maan ja taivaan väliltä päätyöni ohella kohta 6 vuotta. Nyt toimin päätoimisena yrittäjänä omalla studiollani ja samaan aikaan vien myös opintojani eteenpäin ja opiskelen Valokuvaajan Erikoisammattitutkintoa Tampereen Visuaaliviestinnän Instituutissa VVI:llä.
Haave omasta studiosta on ollut kauan ja tämä toteutuikin nyt syksyllä 2023. Nyt siis kuvaan omalla studiollani päätyökseni. Studioni sijaitsee Ylivieskan kasarmilla ihanan idyllisessä miljöössä. Käytössäni on studiotaustojen lisäksi hirsitalon seinät, vanha kakluuni, isot ikkunat ja lähes kaikki pinnat mitä löytyy. Huoneiston kunnostus onkin tehty sillä silmällä, että kaikkea voi hyödyntää kuvauksissa.​​​​​​​
Toivotan sinut tervetulleeksi sivuilleni ja käy ihmeessä tutustumaan töihini. Toivottavasti näemme pian kuvausten merkeissä.
Takaisin alkuun