1-vuotispäivä on lapsen ensimmäinen virstanpylväs, jolloin saattaa ensiaskeleet olla otettu, maisteltu ihania uusia makuja ja hypistelty kaikkia jännittäviä tavaroita. Lapsi mieluusti esittelee uusia taitojaan ja tutkii ympärillä olevaa suurta ja ihmeellistä maailmaa avoimin mielin. Nämä hetket on niitä joihin varmasti haluat palata lapsesi kanssa aina uudestaan ja uudestaan.
Kaverikuvat tai kuvat niistä pienistäkin saavutuksista voi olla tosi iso juttu mm. kouluikäisille. Ihmiset muuttavat paljon mm, pienemmästä asunnosta omakotitaloon ja muutos voi olla nuorille suuri koulun vaihtoa myöten, joten mikä olisikaan ihanampi tapa saada niistä sen hetkisistä ystävistä ikuinen muisto molemmille kuin kuvat.
Sisarukset, serkukset tai koulukaverit, ihanat hetket jäävät kuviin elämään. Myös mallikansiokuvat ovat tätä päivää ja otan niitä enemmän kuin mielellään.
Vauvaa nukuttaa ja tiedän, että niin saattaa tehdä äitiäkin. Lapsen syntymä ei ole mikään pikku juttu niin fyysisesti kuin henkisestikään. Niinpä minulle on ihan ok jos äiti ottaa vaikka pikkutorkut sinä aikana kun vauvaa kuvataan. ​​​​​​​
Takaisin alkuun